LED-belysning er et godt valg til alle rum i hjemmet

En hyggelig spisestue

At spare på elregningen er altid en fordel. Det kan du gøre på flere måder. Du kan eksempelvis slukke for alle dine apparater, når du ikke bruger dem, undgå at bruge tørretumbleren samt altid huske at slukke for lyset. Alternativt kan du investere i LED-pærer, der er kendte for at være både energibesparende og miljøvenlige.

Det gode ved LED-belysning er, at den fungerer alle steder i dit hjem. Du kan derfor sagtens indrette alle rum med denne form for belysning. Desuden findes der mange forskellige LED-lamper at vælge mellem, så du kan indrette din bolig med LED på bedste vis. Leder du efter LED-lys til dit hjem, finder du et stort udvalg hos Plusled.

Køkkenet kræver en korrekt belysning

Køkkenet er et af de rum i hjemmet, hvor belysningen er alfa og omega. Ikke nok med at du håndterer genstande såsom knive, sakse m.m., så står du også foran et varmt komfur, en varm ovn og så videre. Det er derfor vigtigt, at du kan se, hvad du laver, hvilket du kan sørge for med en korrekt belysning.

Det kan du gøre med hjælp fra en eller flere loftslamper. Desuden er det værd at placere spotlamper under skabene i køkkenet, så du har et godt arbejdslys, når du laver mad og madpakker. Desuden kan en dæmpbar belysning være værd at overveje, så du kan tilpasse den alt efter, om der bliver lavet mad, spist ved spisebordet eller lignende.

Vælg flere lamper til stuen

I en stue foregår der som regel mange forskellige ting. Det kan være, at din stue både bliver brugt til at slappe af, lave lektier, læse og meget mere. Dette skal lyset naturligvis afspejle, hvorfor det i mange tilfælde ikke er nok med blot en loftslampe. Lyset skal både være funktionelt og hyggeligt.

Udover loftslampen som grundbelysning kan du ligeledes vælge væglamper og spotlamper. Spotlamper er især gode, hvis du ønsker en fokuseret belysning eller ønsker at fremhæve specifikke ting i stuen.

Den rette belysning er vigtig i soveværelset

Selvom du slapper af og sover i dit soveværelse, er der stadig brug for lys. Lys er en stor del af at gøre dit soveværelse sovevenligt. Derfor skal du sørge for, at belysningen er afdæmpet og afslappet, når du går i seng. Dog er det vigtigt, at der er masser af lys, når du står op, så du kan vågne korrekt samt finde dit tøj og så videre.

I soveværelset er det en fordel med en bordlampe, så du kan læse i sengen m.m. Du kan også vælge en væglampe, hvis du eksempelvis ikke har et sengebord. Desuden er det vigtigt med en god grundbelysning i form af en loftslampe.

Vælg badeværelseslamper efter IP-klassificering

Ved valg af en eller flere lamper til badeværelset skal du sikre dig, at de har den rette IP-klassificering. Har en lampe ikke dette, vil den ikke kunne tåle at være på et badeværelse på grund af vand og fugt. Der findes mange lamper, som kan tåle at være på et badeværelse. Udover en lampe i loftet er det en fordel med lamper ved spejlet.