Flotte vægge med Detale CPH

Skal du give hjemmet et nyt look, men ved du ikke helt hvor du skal starte, så kan det være at du kan finde lidt inspiration her online. Det som mange personer glemmer når de vil skabe et andet look i hjemmet, er at se på hvordan væggene tager sig ud.

Produkter som selv personer der ikke er handy, kan håndtere

Når hjemmet skal have en makeover, har de fleste en tendens til at se på hvilket interiør der kan skiftes ud, men ofte kan det ikke alene gøre det helt rette for øjet. Væggene har rigtig stor betydning for rummenes udtryk og det kan derfor være med til at skabe den dybde som du muligvis er ude efter og som ikke kan klares alene ved at skifte spisestolene ud.

Hos Detale CPH er der gjort meget ud af at skabe produkter som selv den mest u-handy person kan håndtere. Produkterne har til formål at give dine vægge en dybde som du ikke kan skabe ved almindelig maling, men samtidig kan du også få det lidt rustikke look som passer utrolig godt ind i de fleste danske hjem.

Et look af rå vægge kan passe ind i ethvert hjem

Om du har et hjem med høje paneler eller om du har et hjem med lavt til loftet har ingen betydning for om du kan bruge produkterne fra Detale CPH og det er på trods af at det skaber to helt forskellige udtryk når du er færdig. Du vælger selv hvilken tone din spartel skal være i og hvor meget topcoat der skal bruges for at få det resultat du synes er flottest.

Når du skal vælge hvilken tone du ønsker dig i dit hjem, vil det være en fordel at se på hvilket interiør du har til rådighed når væggene er færdigbehandlet. Mange ønsker et hjem der har en form for varme, men samtidig har elementer af det rustikke Newyorker look som vi er så mange der holder af.

Hvis du er ude efter både og, så kan det være en god idé enten at bringe en varm farve på væggene når alt interiør eller er meget råt og omvendt kan du også vælger det mere rå look på væggene, hvis du har de varme farver i f.eks. pyntepuder og spisestole.

Få Newyorkerstilen som er til at vedligeholde

Grønne planter, træ og de rå vægge giver et helt fantastisk udtryk. Det kan dog være en dårlig idé kun at spartle med almindelig spartelmasse for at få de rå vægge, fordi de kan være svære at vedligeholde. Produkterne fra Detale CPH kan her være nyttige for dig der netop ønsker dette look i hjemmet, for med disse produkter er der sørget for at det både får det ønskede udtryk, men samtidig får du også lukket overfladen med den specielle topcoat, så væggene let kan rengøres med en fugtig klud.

Har du store vinduespartier så kan du evt. også se på hvordan du skaber den helt ægte Newyorkerstemning som f.eks. ved at hænge gardiner helt oppe fra under loftet i stedet for kun fra toppen af karmen. Dette giver overraskende meget til et rum.