Sådan indretter du dit herreværelse

Herreværelse

Hvis du er en af de heldige mænd, som har rigeligt med plads i hjemmet eller blot har fået trumfet igennem, at der naturligvis skal være plads til et herreværelse, har du måske brug for hjælp og inspiration til indretningen. 

Det med at vælge tapet, udpege møbler og finde pyntegenstande er normalt noget kvinderne klarer, så du har måske ikke meget erfaring med den slags. Vi kommer dig dog til undsætning ved at give tre konkrete tips til hvordan du indretter din slyngelstue, så både du og dine kompagnonger kan nyde at tilbringe tid der. 

I skal sidde godt

Hvis det er planen, at I skal tilbringe mange timer i din man cave, er det vigtigt, at der er op til flere steder i lokalet, hvor I kan slå jer ned og hvile stængerne. En blød og behagelig sofa, gerne en stor en af slagsen, er et must, hvis du spørger os. Du kan sagtens købe en brugt og lidt slidt sofa på DBA til få penge. 
Overvejs en stor sort læder-bandit. Undgå som udgangspunkt lyse sofaer i sart stof, da disse hurtigt bliver beskidte og er svære at rengøre. Hvis det ender med at gå vildt for sig på herreværelset, når I en dag drikker lidt rigeligt med øl, er det rart, at du ikke skal være nervøs for at Martin eller Brian spilder lakridsshots i sofaen.

Udover en sofa kan du overveje at investere i et bord og behagelige stole – måske endda barstole, som kan placeres ved den hjemmebar, som du naturligvis også skal eje.

Lad din personlighed skinne igennem i indretningen

Dit herreværelse bliver for alvor dit og helt unikt, hvis du sørger for at inddrage dine fritidsinteresser og hobbier i indretningen. 

Hvis du fx elsker film, kan du investere i gamle filmplakater, som kan hænges op på væggene. Hvis du elsker lystfiskeri, kan du lade din fiskestang og dit fiskegrej blive en del af interiøret. Er du pjattet med vandreture i naturen, kan du tage den med ind i herreværelset ved at investere i en masse grønne planter. 

Der skal være underholdning

Medmindre I blot sidder i rundkreds og deler jeres følelser, når I ses i vennegruppen, skal I have noget at give jer til, når I hænger ud på herreværelset. 

En stort fladskærms-tv er et must, så I kan se sport, film, serier eller hvad I ellers er til. Derudover kan du overveje et bordtennisbord, bordfodbold eller måske en flippermaskine. Den eneste ulempe ved at udstyre værelset med fede gadgets og sjov underholdning er, at du sikkert ikke kan slippe af med drengene igen, når først de blevet inviteret indenfor i din hule.