Flyt ind i Metaverse med NFT sofaer og ejendomme

Metavers

Du har sikkert allerede hørt om Facebooks planer om at folk i hele verden skal kunne leve sig ind i det online Metaverse i den nærmere fremtid. Det koncept har hurtigt fået fart, da det er blevet kombineret med den seneste hype om NFT. Folk over hele verden køber møbler og ejendomme i den online verden til utroligt høje beløb. Hvordan kan det være at nogle personer investerer flere millioner i en NFT sofa? Det kigger vi på nedenfor.

Investering i NFT kort fortalt

Mange har søgt på NFT tokens i løbet af det seneste års tid. Her er der tale om et ikke-fungibelt token, der kun eksisterer i den digitale verden. Det kan være enkelte elementer eller en hel samling af online NFT’er.

Fx skabte designeren Andrés Reisinger en virtuel møbelsamling i form af NFT, som blev solgt for over 450.000 amerikanske dollars. Den person, som investerede i samlingen, er enten en stor fan, eller ser det som en investering. Det er mere sandsynligt at der er tale om sidstnævnte, da flere investerer i NFT i håb om at de vil stige i værdi og kan blive solgt til en større værdi på et senere tidspunkt.0

Tre millioner kroner for at blive Snoop Doggs nabo

I december måned investerede en person 450.000 dollars, som over tre millioner kroner, på at blive Snoop Doggs nabo i metaverse. Det vil sige at en person brugte flere millioner kroner på at eje jord i Snoopverse, som den amerikanske rapper udvikler med The Sandbox.

The Sandbox er en Ethereum-baseret platform, som er skabt til at tjene penge på at hænge ud online og at nyde gaming. Udover Snoop har The Walking Dead, smølferne og Deadmau5 også investeret i at blive en del af The Sandbox.

Tjen penge i Metaverse

Du kan også investere i digital ejendomshandel. Det kan godt være at det kun eksisterer i den online verden, men i princippet kan du gøre stort set det samme, som du kan i den virkelige verden. Naturligvis kan du ikke bo og træde fysisk ind på ejendommen, men i fremtiden vil VR-briller nærmest også gøre det muligt.

Det vilde med den online ejendomshandel er at du kan investere i steder til at arrangere musik shows i den virtuelle verden. På den måde kan du tjene penge på billetterne, ligesom du ville gøre i det virkelige liv. Du kan endda leje din ejendom ud og tjene penge på den måde. Måske virker det stadigvæk meget urealistisk, men det er faktisk meget realistisk. Flere artister og influencere fra de sociale medier tjener allerede penge på denne måde.

Så tænker du måske at du er nødt til at have mange fans på de sociale medier for at kunne få den ekstra indkomst. Det kan du sagtens stadigvæk nå. Der er masser af mulighed for at vokse sig til at få flere tusinde følgere på YouTube, TikTok og Instagram. Det handler blot om at bruge tid på at sætte sig ind i hvordan det hele fungerer. Sådan er det generelt med dette nye koncept med NFT.