Tre indretningstrends til dit hjem anno 2019

Boligindretning

Det kan være svært at følge med de nyeste bolig og indretningstrends, når det hele tiden føles som om, at der kommer nyt inventar i folks hjem. Et kig på instagram om morgen og du får et billede af de nyeste trends, og et kig om aftenen vil give et helt andet billede. Det kan være problematisk at se overblikket og følge med på moden, og derfor kan du nedenfor læse om nogle af de trends, som slår igennem på indretningsfronten i 2019. Hvis du står og mangler et frisk pust til din nuværende bolig eller du ønsker at finde et nyt sted at bo, som du kan indrette med de nyeste trends, så kan du med fordel find lejeboliger på boligportalen Findboliger.dk

Bombastiske, men elegante vægge

En af de helt store trends inden for indretning i 2019 foregår på væggene i hjemmet. Hvor 2018 var meget på minimalisme, og hele ‘less is more’-filosofien, så er kalenderåret 2019 præget af mod og personligt præg på væggene. Væggene skal være personlige og fulde af farver, kontraster og citater eller andet som afspejler og viser, at det netop er dit unikke hjem, man er trådt ind i. 

2019 er en direkte modpol til 2018 på det punkt, hvor man nærmest kunne træde ind i hvilket som helst hjem, og det vil være upersonligt i hvide og sorte farver. Måden du kan skabe et personligt hjem på, er ikke at gøre det perfekt. Det vil med andre ord sige, at fejl og mangler er okay. Er linjen i malingsarbejdet ikke helt lige? Det er okay. Er du vild med store personlige og inspirerende citater, foreksempel fra din yndlingsfilm, så har det plads som på væggen som wallsticker. Det er kun fantasien som sætter grænser, når det kommer til alle hjemmets vægge. 

Genbrugsmøbler og vintage 

De to næste trends hænger går næsten hånd i hånd. De seneste par år har der været meget opmærksomhed miljøet og bæredygtighed. Dette er også kommet til inventaret i hjemmet, hvor genbrugsmøbler og vintage-møbler er blevet det nye sort. 

Det fantastiske ved genbrugsmøbler og vintage er, at du kan lave nogle helt fantastiske handler, hvis du leder, de rigtige steder. Røde Kors forretninger, genbrugsforhandlere og loppemarkeder er oplagte til at finde godt og billigt inventar, som samtidig også vil sætte et personligt og omhyggeligt præg på dit hjem.

Det kan være svært at opnå et vintage-look i køkkenet, men det kan hjælpes på vej af blandt andet vintage og retro køkkeninventar, såsom gamle cornflakes-bøtter eller en brødrister med retro look. 

Bæredygtighed og håndlavet inventar 

Man behøver ikke være en handymand eller loppemarkedskrejler for at spille med på bæredygtighed trenden. Håndlavet inventar kan være alt muligt, og behøver ikke være svært. En af de mere populære og nemme møbler, man kan konstruere selv er palle-møblet, som er blevet fast inventar i mange danske hjem – lige fra sofa til seng. Derudover kan man ud af træklodser med lidt snilde lave nogle fine lamper.