Indret dit hjem med disse tips

Denne sofa er et godt eksempel på dansk indretningsstil

Har du overvejet at ændre på din indretning derhjemme men er ikke sikker på, hvor du skal finde inspirationen til nye idéer? Vi har fundet nogle indretnings tips til dig! Du kan derfor læse med i denne artikel, hvis du er nysgerrig!

Ny stil: Japanordic 

Hvis du leder efter noget helt nyt, kan det være, at du skal forsøge dig med en helt ny indretningsstil derhjemme. De fleste af os danskere er hooked på den meget minimalistiske stil, som også er en stor del af den populære skandinaviske indretning. 

Den minimalistiske og skandinaviske stil handler om, at holde indretningen og designs meget simple og enkle. Få ting er placeret på hylderne, farverne er matte – og gerne lyse. Farverne bør ligeledes holdes til få af gangen! Er du en smule træt af det, men samtidig også gerne vil holde dig til en indretning, som ikke er helt fuldstændig anderledes? Hvis dette lyder interessant, skal du måske kaste dig i sving med at implementere en japanordisk stil. 

En japanordisk stil tager egentlig udgangspunkt i den minimalistiske og skandinaviske stil. Dog implementerer man her nogle af de klassiske træk fra den japanske stil. Det kan eksempelvis være brugen af bambus både til persienner, vægdekorationer og andet. 

Klassisk dansk: Møbler

Du kan også vælge at investere i andre møbler, end du hidtil har gjort. Hvorfor ikke forsøge dig med nogle af de klassiske danske designs? Disse går aldrig af mode, og de bliver derfor også hurtigt en meget god investering. 

I dagens Danmark er vi nødt til at tænke over, at tage bæredygtige valg. Her kan man derfor vælge at investere i holdbare møbler, som er skabt i et tidløst design. Ikke nok med, at de aldrig går af mode – de holder også meget længe. På den måde undgår man at købe nye møbler gang på gang, hvilket er dårligt for jordens ressourcer. Jo længere vi kan bruge vores produkter – herunder møbler – jo bedre er det for moder jord. 

Du kan også sagtens implementere nogle af disse klassiske danske møbler med den japanordiske stil. Du kan eksempelvis købe y stole, som uden tvivl er en dansk klassiker. Dog er y stolens sæde flettet i et materiale, som kan minde om bambus. Således forbinder den klassiske y stol et klassisk design med en nymoderne indretningstendens! 

Det er sjovt, kreativt og man kan virkelig få lov til at udfolde sig, når man indretter sit hjem. At blande flere stile kan være fordelagtigt for mange hjem – specielt hvis I er mange i husholdningen med forskellige meninger om interiør!