Gratis fragt

1 måneds fuld returret

Levering 1-3 hverdage

Menu
Indkøbskurv 0

Opsætning af wallstickers

For at få den nemmeste opsætning af wallstickers, skal du første sørge for at din væg er ren og tør.

Wallstickers fungerer bedst på glatte vægge,  fra søm og skruer, som så du skal være sikker på at der ikke er små buler af f.eks. maling eller huller kan skade din wallsticker. Hvis din wallsticker består af flere dele kan du nu klippe den i flere stykker, så den bliver nemmere at have med at gøre. Dog skal du holde øje med at du ikke klipper dele af den gennemsigtige vinyl over, som er en del af wallstickeren. Hvis det sker, kan du dog altid rede det ved at sætte det helt tæt op ad hinanden, når du påføre det på din væg.

Wallstickeren består af en overførselsfilm og et stykke papir og imellem de to ligger detaljeret verdenskort wallstickerselve wallstickeren, og det anbefales at du ligger din wallsticker fladt på gulvet med papiret nedad og får fjernet alle luftbobler ud af din wallsticker med en skraber, Det gør du ved at skrabe forsigtigt på overførselsfilmen.

Derefter vender du wallstickeren om, så du har papiret opad. Du skal nu bukke papiret forsigtigt bagud, imens du sørger for at overførselsfilmen og wallstickeren bliver på gulvet, og du trækker derefter papiret helt af, så du nu kun har overførselsfilmen med wallstickeren på tilbage.

Du placerer nu overførselsfilmen med den kilstrede side på det ønskede sted på væggen. Det er bedst at start med et af de øverste hjørner og stille og roligt få den klistret på ved at arbejde sig nedad. Du skal samtidig sørger for at undgå luftbobler, hvilken du igen gør med at skrabe forsigtigt med en skraber oven på overførselsfilmen. 

Når hele overførselsfilmen er klistret på væggen, skal du sørge for at det hele sidder godt fast, og der ikke er luftbobler. Du bukker herefter filmen bagud stille og roligt, og trækker filmen stille af væggen og wallstickeren, og du får nu et flot resultat.

Hvis der uheldigvis skulle være en luftbobbel eller to, så kan det reddes ved at prikke et lille hul med en nål, og skrabe den forsigtig med din skraber.

Vægge med høj glans 

Hvis du sætter din wallsticker op på en væg som er malet med en højglans-maling eller på en meget glat overflade, som f.eks. en køkkenlåge, kræver det lidt mere arbejde. For at stickeren ikke skal lave mærker på væggen, er der ikke påført en særlig stor mængde klister, hvilket betyder at stickeren kan have svært ved at slippe på glatte vægge, når du fjerner overførselsfilmen. Derfor er det nemmest at klippe wallstickeren ud i så mange små stykker, som det nu er muligt. Derefter kræver det, at du forsigtig holder fast i wallstickeren med en nål eller negl, når du skal til at fjerne filmen, for at stickeren bliver på væggen. Dette gør du ved, at du forsigtigt tager en negl eller nål imellem wallstickeren og filmen, holder stickeren fast op i mod væggen, og så fjerner filmen forsigtigt.

Læs også om wallstickers på vores Blog eller på vores Guide om wallstickers.

God fornøjelse.