WEBSHOPPEN ER LUKKET

WEBSHOPPEN ER LUKKET

WEBSHOPPEN ER LUKKET

Menu
Indkøbskurv 0

OM OS

HISTORIEN

Hos bodeal.dk kan du købe lige fra brugskunst, sjove ting til hverdagen og gaveidéer til lave priser.

Bodeal.dk ejes af Creek Media og drives med idéen om at tilbyde dig et overskueligt sortiment af lidt mere unikke ting til hverdagen, som nogle gange er svære at finde i butikkerne. Derudover er det et mål at kunne give dig top kvalitet til lave priser. Vi er derfor i tæt dialog med vores leverandører for at kunne opfylde dette.

Vi arbejder hårdt på at gøre alle tilfredse, og vi leverer derfor varerne til døren inden for 1-3 hverdage, og der er fri fragt på alle køb.

Vores leverandører

At være i tæt dialog med vores leverandøre er meget vigtigt for os, så vi kan sikre den rette kvalitet for dig. Vi sikre os altid at varens kvalitet er i orden, og her kan du være sikker på, at vi kun har varer, vi selv kan stå inde for. Samtidig undersøger vi altid at vores varer har de rette godkendelser og mærker. F.eks. vores kultrådspærer er alle CE mærker og RoHs godkendte. Ligeledes er vores tefilter lavet af silikone specialiseret til madlavning.

DU BESTEMMER

Hos bodeal.dk elsker vi feedback, og derfor opfordrer vi dig til at give din mening til kende ved at skrive til os f.eks. ved at klikke her. Vi vil gerne høre din mening om, hvilke produkter du kunne tænke dig, at få muligheden for at købe til din dagligdag til en lav pris. Derudover vil vi gerne høre fra dig, hvis du skulle finde samme produkt til en lavere pris hos en anden webshop. Vi beder dig dog om at være opmærksomme på at vores fragtpriser er lavere end mange andre steder, og det vil derfor blive taget i betragtning for prisvurderingerne.

Vi tilbyder kort og godt vores kunder at være med til at bestemme, hvad der skal være at vælge imellem på bodeal.dk