WEBSHOPPEN ER LUKKET

WEBSHOPPEN ER LUKKET

WEBSHOPPEN ER LUKKET

Menu
Indkøbskurv 0

Vægur i beton fra House Doctor

Indsendt af Kim Nancke d.

Smukke beton vægure

En af vores nyheder er, at vi er begyndt at forhandle vægure i beton fra House Doctor. Vi har valgt disse vægure, pga. deres flotte udseende og unikke udseende. Ved at købe et vægur i beton er du sikker på, at du får et unikt produkt. Overfladen er aldrig ens, og selve designet af et vægur i beton er nyt i sig selv. 

køb beton vægur house doctor

Klik her for at se varen

Et vægur i beton giver dig både et råt og roligt look i dit hjem. Den rå overflade giver en flot kontrast til en neutral væg, og det kan være, du er vild med en kraftig farve, for så vil vores vægur i sten passe rigtig godt.

køb vægur i sten house doctor

Klik her for at se varen

Væguret i sten fra House Doctor er stort set den samme stil som vægure i beton. Her får du dog en kraftigere blå farver, som giver et kick til en neutral væg.

Vægurerne kommer med visere i kobberfarve, hvilket giver en flot kontrast imellem de kolde og varme farver. De blanke visere ser også rigtig flotte ud, og kommer meget til udtryk på det rå beton.

vægur i beton house docotr køb

Klik her for at se varen

Vores vægure fra House Doctor passer ind i alle hjem og rum. Vi vil især anbefale, at de bruges i køkkenet, stuen eller kontoret, hvor du befinder dig mest, og får mere glæde af det ekstra liv på væggen.


Del← Se tidligere nyhed